Μεταφορές Αεροδρομίου

Η Taxi24Chania σας παρέχει υψηλής ποιότητας μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Ρυθμίστε τις μεταφορές σας από και προς το Αεροδρόμιο πριν την επίσκεψη σας στο νησί και φτάσετε χωρίς άγχος στον προορισμό σας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες με εμπειρία άνω των 20 ετών.

Είστε ομάδα / οικογένεια 5 ατόμων και άνω, με πολλές αποσκευές; Επιλέξτε όχημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων αφού συλλέξετε τις αποσκευές σας, κρατώντας ταμπέλα με το όνομα σας και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας.

Παρακολουθούμε συνεχώς το χρονοδιάγραμμα των αφίξεων στα αεροδρόμια και γνωρίζουμε τυχόν αλλαγές. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο οδηγός θα σας περιμένει όταν φτάσετε.

Χωρίς περιττό άγχος, θα φτάσετε στον προορισμό σας – ξενοδοχείο, ιδιωτική βίλα ή διαμέρισμα.

Αποφύγετε μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο για να βρείτε ένα ταξί και να είστε βέβαιοι ότι η προσυμφωνημένη τιμή θα είναι η τελική χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Απολαύστε μεταφορές υψηλής ποιότητας από τους έμπειρους οδηγούς μας σε χαμηλές τιμές. Η πληρωμή γίνεται όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια διαδρομή που δεν περιλαμβάνεται στον τιμοκατάλογο μας, στείλτε μας το μήνυμα σας εδώ και εμείς θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος της μετακίνησης προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Αν θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και με ασφάλεια, επιλέξτε αξιόπιστα, επιλέξτε προσιτά, επιλέξτε… Taxi24Chania!