Σχετικά με εμάς

Η Taxi24Chania ιδρύθηκε από μια πολύ έμπειρη ομάδα οδηγών οι οποίοι εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των μεταφορών σε όλη την Κρήτη. Η βάση μας είναι τα Χανιά, όμως δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Κρήτη.

Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Οι μετακινήσεις με την Taxi24Chania χαρακτηρίζονται από την ασφάλεια, την άνεση, την ακρίβεια, και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Πραγματοποιούμε μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου. Προγραμματίστε μαζί μας την άφιξη ή την αναχώρηση σας και εμείς θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιο ευχάριστη εμπειρία. Πραγματοποιούμε ατομικές ή ομαδικές μεταφορές μεταξύ πόλεων και μεταφορές σε εκδηλώσεις ή συνέδρια.

Προγραμματίστε μαζί μας την εκδρομή σας! Απολαύστε τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, επισκεφτείτε αρχαιολογικούς χώρους, γνωρίσετε την Κρητική φιλοξενία, την κουλτούρα και την Κρητική διατροφή.

Γνωρίσετε τα παραδοσιακά χωριά, τους ελαιώνες και αμπελώνες με τα οινοποιεία του τόπου μας. Έχουμε επιλέξει για σας κάποιες διαδρομές που θα σας μείνουν αξέχαστες, μπορείτε όμως να επιλέξετε εσείς τους δικούς σας προορισμούς και εμείς θα φτιάξουμε μια εκδρομή σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!

Η Taxi24Chania προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με ταξί σε όλη την Κρήτη.
Κάθε ταξίδι είναι μια αξέχαστη εμπειρία και εμείς φροντίζουμε να την απολαύσετε! Το πρώτο μας μέλημα η δική σας ασφάλεια και η καλύτερη δυνατή διαδρομή για ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι.