Λεωφορείο

Απολαύστε μεταφορές με τα λεωφορεία της taxi24Chania χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, την πολυτέλεια και την ασφάλεια!

Η taxi24Chania διαθέτει λεωφορεία 50-65 θέσεων και αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση μεταφορών με συνέπεια και επαγγελματισμό εντός και εκτός Κρήτης.

Τα λεωφορεία μας είναι πολυτελή, ασφαλή, άνετα και πάντα καθαρά και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό των οδηγών μας είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση.

Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό (ζώνες ασφαλείας, κλιματισμό, ψυγείο, CD) Εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας (EBS, ABS/ASR) και Συστήματα πλοήγησης για ενημέρωση και αναζήτηση της διαδρομής σας.

Η taxi24Chania σας παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης οδικών μεταφορών στον προορισμό της επιλογής σας και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  • Γνωρίστε την Κρήτη διοργανώνοντας μαζί μας μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές σε τοπικούς προορισμούς. Οι τιμές καθορίζονται ανά άτομο, ακόμα και αν είστε μεμονωμένος επισκέπτης μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδρομή του λεωφορείου με άλλους συνεπιβάτες αρκεί να είστε άνω των 18 ετών.
  • Εξυπηρετούμε μεταφορές και εκδρομές για Συλλόγους, σωματεία, εκκλησιαστικούς συλλόγους, μετακινήσεις Συνεδρίων, Διημερίδων και Ημερίδων κ.α.
  • Επίσης αναλαμβάνουμε μεταφορές για ξεναγήσεις, με ξεναγό κατόπιν συνεννόησης.
  • Ειδικά για τους επισκέπτες που φτάνουν στο λιμάνι της Σούδας με κρουαζιερόπλοιο, διοργανώνουμε ολιγόωρες εκδρομές, σύμφωνα με την διάρκεια παραμονής σας στα Χανιά. Επιλέξτε διαδρομές ανάμεσα σε πανέμορφες παραλίες, ορεινές διαδρομές ή αρχαιολογικούς χώρους και εμείς θα φροντίσουμε να απολαύσετε την παραμονή σας στα όμορφα Χανιά!